Add Skillz to your brand

We bundelen onze krachten voor elk creatief concept. Concepten die werken, maar die nieuwe frisse blik kunnen gebruiken. Ideeën die resultaat voor de lange termijn opleveren. We (her)sturen jouw strategie met marketing om jouw merk(en) te (her)positioneren om je te onderscheiden als nooit tevoren.

Storytellers Since 1997

Who we are

Skillz Brand ID’z is een strategisch ontwerpbureau dat in 1997 is ontstaan uit een ‘break away’ van Euro RSCG. In die tijd stonden zes professionals aan de wieg van een van de eerste netwerkbureaus in Nederland. We zijn erin geslaagd een bureau op te bouwen waar multinationals, maar ook nationale, regionale en lokale klanten zich thuis voelen.

Sinds 1997 creëren we geloofwaardige merkverhalen en ontwikkelen we unieke merkidentiteiten. Vanuit onze ervaring en door ons werk in de afgelopen twee decennia weten we merken te positioneren en tijdloze verhalen te vertellen.

Met effectieve corporate branding helpen wij jou om jouw merk(en) te (her)positioneren, maar ook om uw bedrijf succesvol te laten groeien.

Staying relevant

Om te zeggen dat het internet onze wereld heeft veranderd, is een groot understatement. Alleen al op YouTube wordt elke minuut 400 uur aan videocontent geüpload, wat de kijkers een onbegrensde keuze biedt. Door te investeren in professionele branding kunnen bedrijven zich positioneren als relevant voor het huidige publiek.

Een sterke en relevante online strategie is daarom een must voor iedereen die zaken serieus neemt.

Great design attracts clients

Video zal de komende vijf jaar het overgrote deel van de totale gegevens die via Internet Protocol (IP) worden verzonden, blijven vertegenwoordigen. Het totale IP-verkeer zal in 2021 bijna drie keer zo snel toenemen tot 35 GB per persoon per maand, tegenover 13 GB vorig jaar.

Smartphones zullen in 2021 tot 33% van het totale IP-verkeer 2021, tegenover 13% in 2016. Deze toename zal het gebruik van pc’s verminderen tot 25% in 2021 (komende van 46%).

Bij Skillz Brand ID'z (her)positioneren we bedrijven en haar merken om zich te onderscheiden van hun concurrenten om ambitieuze zakelijke doelen te bereiken door middel van design en branding. Onze gefaciliteerde One Future brand workshops komen tot de kern van wat uw organisatie uniek maakt en helpen u de klanten en het publiek aan te spreken waarmee u het liefst werkt. Professionaliteit en originaliteit overbrengen door middel van design is wat we het beste kunnen en hoe we impactvolle merken en huisstijlen creëren.

Skillzreel 2023