Onze filmproducties

Video’s zijn voor bedrijven en merken een middel om de naamsbekendheid te vergroten en nieuwe mensen te bereiken. Een belangrijk onderdeel om mee te nemen in de marketing- en communicatieplannen van je organisatie. Hoe populair en effectief is videomarketing inmiddels? Daar kunnen wij je alles over vertellen. Neem gerust contact op!

Bakkers Hommen > Lee Towers, Rotterdam

Twee van de voormalige Marconitorens ofwel Europoint torens zijn getransformeerd van kantoren naar woontorens. Met de transformatie hebben de torens ook een nieuwe naam gekregen: ‘De Lee Towers’. In de torens zijn 883 huurwoningen gerealiseerd. De video opnames zijn in opdracht van Bakkers | Hommen Waerdevast.

BMW Renova - A green and mean racing machine

Voor BMW Renova hebben we deze bad ass film gemaakt, wat de start was van een mooie relatie tussen Skillz en BMW Renova. Heb je de video hieronder op het circuit van Zantvoort al bekeken?

BMW Renova > Trackday Zantvoort

Het maken van dit soort films is toch wel een cadeautje. Deze dag was een ware beleving en het eindresultaat mag er wezen!

Ten Brinke CoHof > Kerstfilm 2020

Toegegeven, 2020 was geen top jaar. Maar de boodschap die dit bedrijf laat zien in deze warme kerstfilm moet toch wel een hart onder de riem zijn. Twee shootdays, menig drone uren en een flink aantal prachtlocaties verder, zijn wij trots op het eindresultaat.

Being > Bunkertoren, Eindhoven

In het centrum van Eindhoven wordt de oude Bunker omgetoverd tot de prachtige Bunkertoren. Een divers aantal appartementen, huur of koop, groot of klein. Om de sfeer van de omgeving en de toren neer te zetten hebben we deze prachtige impressie mogen maken voor opdrachtgever Being Development.

DSM Dyneema > With you when it matters

Voor dit ongelooflijke avontuur zijn we afgereisd naar het mooie Italië. In deze film laten we zien hoe divers, sterk en licht het Dyneema vezel daadwerkelijk is.

Check ons op Vimeo

Natuurlijk is dit slechts een greep uit het assortiment. Benieuwd naar meer video’s? Check dan hier ons Vimeo kanaal.